lørdag den 23. januar 2010

Opbevaring af kaffe

Her kan du læse om, hvad du kan gøre derhjemme, for at holde din kaffe så frisk og velsmagende som muligt.

Det drejer sig simpelthen om at sørge for, at kaffen får så lidt ilt som muligt. Dette kan du opnå på følgende måde:

Det bedste er selvfølgelig at male de friske og ristede kaffebønner, når du skal lave kaffen. Da dette ikke er en mulighed for de fleste mennesker, så kan du gøre følgende:

Behold kaffen i den originale indpakning og åbn først, når du skal bruge af kaffen første gang. Bevar efterfølgende kaffen i en lukket bøtte med tæt låg, og luk posen hver gang du har brugt af den. Hvis det kan lade sig gøre, så brug kaffen indenfor en uge.

Opbevar desuden kaffen mørkt og gerne i køleskab.

Hvis du følger disse råd, så får du mange gode oplevelser med frisk og lækker kaffe.

Faktisk går udviklingen generelt i retning af, at flere og flere mennesker interesserer sig for kvalitet og bæredygtighed, samt luksus i hverdagen. På denne baggrund er der f.eks. flere kroer og hoteller mm., som har valgt at markedsføre sig på de laver god kaffe, til stor fornøjelse for kaffeelskere som jeg selv.

Du kan finde eksempler på weekendophold via linket, hvor der er et større udvalg af kroer, slotte mv., som tilbyder weekendophold i Danmark.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar